Επερχόμενες παρουσιάσεις – Ιούλιος 2014

Ο Ιούλιος μπορεί για τους περισσότερους να είναι απλά ο “μήνας πριν τις διακοπές”, αλλά το digital community δεν εφησυχάζει! Τρεις επερχόμενες παρουσιάσεις & σεμινάρια μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, θα με κρατήσουν απασχολημένη μέχρι να ξεκινήσουν και οι δικές μου διακοπές εκεί κοντά στο τέλος του μήνα :) Αυτές είναι:

 

Getting Started with e-Commerce

Τι: 8ωρο σεμινάριο από το Ινστιτούτο Επικοινωνίας της ΕΔΕΕ

Ποιός: Τα σεμινάρια συνήθως έχουν έναν εισηγητή για το 8ωρο. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο, θα έχουμε και τη συμμετοχή του Περικλή Βανικιώτη (Head of Digital στο Publicis Groupe) ο οποίος θα μιλήσει για Search & Social marketing για e-Commerce.

Πότε: Τετάρτη 8 Ιουλίου

Που: Ινστιτούτο Επικοινωνίας, Υπερείδου 7, Πλάκα

Πόσο: 202€ – 275€ συν ΦΠΑ (το σεμινάριο επιδοτείται και από το ΛΑΕΚ)

Γιατί: Είναι το 3ο σεμινάριο που παρουσιάζω με το Ινστιτούτο Επικοινωνίας. Τα ολιγομελή τμήματα (έως 12-15 άτομα) και η στοχευμένη θεματολογία μας επιτρέπουν να αναπτύσσουμε σε βάθος το θέμα, να κάνουμε πρακτικές ασκήσεις αλλά και να συζητάμε αναλυτικά τους προβληματισμούς που προκύπτουν.

Περισσότερα: http://www.instofcom.gr/2014/06/getting-started-with-e-commerce/

 

Advanced e-Commerce

Τι: 2ήμερο σεμινάριο από το ELTRUN του ΟΠΑ

Ποιός: Στα σεμινάρια διδάσκουν κορυφαίοι επαγγελματίες, ο κάθε ένας ειδικός στο χώρο του. Συνήθως ο κάθε παρουσιαστής έχει 1 με 1μιση ώρα για να καλύψει το θέμα του.

Πότε: Παρασκευή 11 & Σάββατο 12 Ιουλίου

Που: Orange Grove,  Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 5-7, 10674, Αθήνα 

Πόσο: 200€ συν ΦΠΑ (ισχύουν διάφορες εκπτώσεις)

Γιατί: Το ELTRUN είναι το μοναδικό θεσμοθετημένο Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα με πάνω από 25 μέλη ερευνητές και ειδικούς επιστήμονες. Έχει ήδη εκπαιδεύσει πάνω από 4.000 στελέχη σε θέματα Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, μέσω των πολύ επιτυχημένων σεμιναρίων, στα οποία έχω την τιμή να συμμετέχω από τις πρώτες κιόλας διοργανώσεις.

Περισσότερα: http://www.eltrun.gr/advanced-ecommerce/

 

e-Commerce Panorama

Τι: Συνέδριο για το ηλεκτρονικό εμπόριο από την Boussias Communication

Ποιός: Το συνέδριο διοργανώνεται για πρώτη φορά και βάζει στο προσκήνιο τους ίδιους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών καταστημάτων. Το κάθε e-shop θα έχει στη διάθεσή του 5 λεπτά για να παρουσιάσει την κεντρική του ιδέα σε μορφή pecha-kuch (15 slides X 20 δευτερόλεπτα).

Πότε: Τετάρτη 16 Ιουλίου

Που: Μαρούσι PLAZA, Φραγκοκκλησιάς 3Α & Γρανικού, 15125, Μαρούσι

Πόσο: 150€ συν ΦΠΑ (ισχύουν εκπτώσεις για πολλαπλές συμμετοχές)

Γιατί: Το συνέδριο διοργανώνεται για πρώτη φορά και φαίνεται ενδιαφέρουσα η πρωτοτυπία του να γίνουν οι ομιλίες από τους ανθρώπους που είναι καθημερινά μέσα στο e-commerce και το βιώνουν από πρώτο χέρι. Θα είναι ωραίο να ακουστούν για αλλαγή τα μαθήματα και παθήματα των επιχειρηματιών (hint για τη δική μας ομιλία ;) ).

Περισσότερα: http://ecommercepanorama.boussiasconferences.gr/

 

Ελπίζω να σας δω σε κάποιο από αυτά!

 

 

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Leave a Comment.